naar inhoud

Waar

Contact

Sluis 155a
2400 Mol
Tel.: 014 31 74 35

Met de auto

Vanuit Balen, Geel, Lommel: In het centrum van Mol volg je de richting Turnhout (Turnhoutsebaan, N 18). Aan het eerste stoplicht sla je rechtsaf (richting Sluis). Na 1 km zie je aan je linkerkant de kerk van Sluis en het Jakob Smitsmuseum. Naast het museum is een ruime parking voorzien, ook voor bussen.

Vanuit Turnhout, Retie: Je neemt de N 18 richting Mol. Je rijdt voorbij Dessel en gaat de kanaalbrug over. Aan het volgende stoplicht sla je linksaf (richting Sluis). Na 1 km zie je aan je linkerkant de kerk van Sluis en het Jakob Smitsmuseum. Naast het museum is een ruime parking voorzien, ook voor bussen.

Met het openbaar vervoer

Het museum is bereikbaar met de bus. De Centrum Expres (lijn 1) brengt je elk uur van aan het station van Mol naar het gehucht Sluis (halte Boerestraat) en omgekeerd.

Voor meer info: www.delijn.be en www.gemeentemol.be/centrumexpress.

Sportievelingen kunnen ook te voet naar het museum wandelen dat op ongeveer 3,5 kilometer afstand ligt van het NMBS station van Mol. Via google maps kan je de verschillende routes bekijken.

Op weekdagen kan je in het station van Mol fietsen huren. Een fietstochtje van ongeveer 3,5 km brengt je op een klein kwartiertje tot in het museum. Meer informatie over het huren van fietsen vind je hier: www.fietspunten.be/mol.